Yritys ja laatulupauksemme

Vuonna 1973 perustettu perheyrityksemme toimii tänä päivänä neljässä yksikössä Tervakoskella, Turengissa ja Lopella. Logistisesti keskeinen sijaintimme takaa nopeat kuljetusyhteydet eri puolelle Suomea. Janavalo Oy:n liikevaihto on n.10 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 70.Asiakaskuntaamme kuuluu monia maan johtavia rakennus-, sähkö- ja konepajateollisuuden yrityksiä, kuten Alfa Laval, Metso, Konecranes ja Onninen.Asiakastyytyväisyydestä kertoo myös valintamme vuoden 2008 alihankkijaksi.


Laatulupauksemme

Kehitämme jatkuvasti laatua ja toimintaamme sekä sisäisesti että tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Monipuolisuus, joustavuus ja asiakkaan huomioiminen ovat elinehtomme. Laatu on kohdallaan silloin, kun jokainen ihminen ottaa vastuun omasta toiminnastaan ja toimii yhteisesti laadittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Laatupolitiikkamme kulmakivet ovat:

  • Pitkä kokemus
  • Monipuolisuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Toimitusvarmuus

Näiden kulmakivien päälle voimme turvallisesti rakentaa kaikkea toimintaamme ohjaavan teesin:

”Mitä sovitaan, se pidetään. Mikä luvataan, se tehdään.”

Olemassaolomme perusta on asiakas. Ilman asiakkaita ei olisi meitä. Siksi kaikki tuotteemme valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti toimien tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Toimintamme perusta on kannattavuus. Kannattavan ja kustannustehokkaan toimintamme ansiosta pystymme tuottamaan laadukkaita ja monipuolisia tuotteita nyt ja tulevaisuudessa.

Tulevaisuutemme perusta on kehitys. Vanhojen meriittien päälle ei voi rakentaa kestävää tulevaisuutta, vaan jokaista osa-aluetta pitää kehittää jatkuvasti; ihmisiä, konekantaa, toimintatapoja, kaikkea. Vain jatkuvan parantamisen ja virheistä oppimisen kautta voimme päästä tavoitteeseemme.

Tavoitteemme on kehittyä Suomen parhaaksi!

JanavaloYritys ja laatulupauksemme